Pre verných zákazníkov - ešte LACNEJŠIE. Viac v sekcii VERNOSTNÉ ZĽAVY.

0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
DISTIZYM FM 50 g

Viac pohľadov

DISTIZYM FM 50 g

SKU: 4140 EAN: 8586015780738

Enzým k podpore aromatiky a zvýšeniu výťažku alkoholu u ovocných destilátov a optimálny rozklad kvasu.

Dostupnosť: Skladom

Bez DPH: 2,85 € S DPH: 3,40 €

Merná jednotka: ks

Balenie: 50 g

DISTIZYM FM je kvapalný pektolytický enzým na optimálne ošetrenie rmutu z bobuľového a kôstkového ovocia, určeného na destiláciu.

CIEĽ POUŽITIA:

Rýchle odbúranie všetkých pektínových látok a s tým spojené včasné skvapalnenie rmutu.
Lepšia čerpateľnosť rmutu.
Ľahké rozkvasenie a lepšie prekvasenie rmutu na optimálny obsah alkoholu.
Intenzívnejšie narušenie ovocného tkaniva, a tým väčšie uvoľnenie cenných látok a ovocných aróm.

PRODUKT A ÚČINOK:

DISTIZYM FM je pektolytický enzým, špeciálne vyvinutý na vysokú účinnosť v kyslom prostredí (nízke pH) rmutu z ovocia. Rýchlo odbúrava všetky pektínové látky, čo vedie k výraznému zníženiu viskozity ovocného rmutu a jeho rýchlemu skvapalneniu. Rmut sa dá potom ľahšie miešať a prečerpávať. Dochádza tiež k intenzívnejšiemu uvoľneniu cenných látok, tvoriacich arómu a buket. Optimálnejší je aj priebeh kvasného procesu.

DÁVKOVANIE: Dávka enzýmu je závislá od druhu ovocia, stupňa jeho zrelosti, teploty a doby účinnosti. Nasledovné dávky sú doporučené na ošetrenie rmutu pri teplote 15 °C.

Ovocieml/ kg rmutu
Bobuľové ovocie30 - 50 
Kôstkové ovocie20 - 50 

POUŽITIE DISTIZYM FM sa zriedi vodou na 5 - 10% roztok a najlepšie sa dávkuje priamo do mlynčeka alebo drviča ovocia. Ak sa enzým dávkuje neskôr do rmutu v nakvášacej nádrži, musí sa dokonale premiešať s celým objemom.

Kompletný popis nájdete v prílohe.

View File Popis a špecifikácia Veľkosť (106.81 KB)

Podobné produkty