Pre verných zákazníkov - ešte LACNEJŠIE. Viac v sekcii VERNOSTNÉ ZĽAVY.

0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Blog

Zmena názvu prípravkov

13. mája 2020 1859 Pozretia

Značka Bayer Garden sa zmenila na Protect Garden. Všetky pôvodné prípravky pod starými názvami majú nové mená a sú dostupné.

Prípravok Huricane – zaručená výhra v boji proti všetkým dvojklíčnoslistovým burinám a metličky v obilninách

1. apríla 2019 11018 Pozretia

Huricane je jediná jarná aplikácia zničí všetky nebezpečné dvojklíčnolistové buriny a metličku obyčajnú v pšenici ozimnej, v raži siatej a tritikale.

Akonáhle buriny obnovia v jarnom období naplno rast, je možné aplikovať v dávke 200 g / ha, a to ako vo vode, tak aj v kvapalnom dusíkatom hnojive typu DAM 390.

Mustang Forte - najlepší herbicíd proti dvojklíčnolistovým burinám v obilninách

18. marca 2019 8780 Pozretia

Mustang Forte je dnes jeden z najúčinnejších prípravkov proti dvojklíčnolistovým burinám registrovaným vo všetkých ozimných a jarných obilninách. Mustang Forte má jednoznačne najpriaznivejší pomer medzi cenou a účinkom.

Marec je tu a začína záhradkárska sezóna!

14. marca 2019 4372 Pozretia

Na tento mesiac každý záhradkách už netrpezlivo čaká. Predlžujú sa dni, teploty pomaly stúpajú a priaznivé počasie láka začať s prvými prácami.

Práce v záhrade vo februári

13. marca 2019 2344 Pozretia

Hoci sa február považuje ešte za zimný mesiac a slnka je ešte primálo, príroda za už pomaličky začína prebúdzať.

S týmto faktom je potrebné počítať aj pri prácach v záhrade, pretože hoci ešte vonku vládne mráz, prípravy na novú sezónu začínajú. Rozdielne pravidlá panujú pri príprave zeleninovej, ovocnej a okrasnej záhrade, ale pri každej je potrebné držať sa dopredu zavedeného plánu, ktorý vám pomôže, aby vaša záhrada rozkvitla na jar do krásy.

Január v záhrade

8. marca 2019 3844 Pozretia

Stará pranostika „Keď január nie je pod snehom, beda poliam, lúkam a vrchom“ v tomto zimnom mesiaci stále platí. Dostatočná snehová prikrývka zaručí, že ak sa sneh roztopí, pôda bude mať dostatok vlahy.