Košík:
Chemické prípravky
Osivá
Náradie
Chemické postreky
Vyhľadávanie
Ponuka
Prihlásenie

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Spracovanie osobných údajov a poučenie subjektu



  1. Podmienky ochrany osobných údajov

    I. Základné ustanovenia

    Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“) je O.A.S. Impex SLOVAKIA s.r.o. . IČO 36730645 so sídlom v Rimavskej Sobote (ďalej len: „prevádzkovateľ“).
    Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú
    adresa: O.A.S. Impex SLOVAKIA s.r.o., Rimavská Sobota 979 01, ul. Čerenčianska 1604/16
     email: oas@oas.sk, info@oas.sk

    telefón: 00421 903 688 252, 00421 911 972 278

    Osobnými údajmi sa rozumejú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú možno priamo či nepriamo identifikovať, najmä odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, sieťový identifikátor alebo odkazom na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.
    Prevádzkovateľ nevymenoval zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov.


    II. Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov

    Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytol/la alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.
    Prevádzkovateľ spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nutné pre plnenie zmluvy. 


    III. Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov

    Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je 
    plnenie zmluvy medzi Vami a prevádzkovateľom podľa § 13 ods. 1 písm. b) Zákona,
    oprávnený záujem prevádzkovateľa na poskytovaní priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa § 13 ods. 1 písm. f) Zákona,
    Váš súhlas so spracovaním pre účely poskytovania priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa § 13 ods. 1 písm. a) Zákona v prípade, že nedošlo k objednávke tovaru alebo služby. 
    Účelom spracovania osobných údajov je
    vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzavretie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany prevádzkovateľa plniť,
    zasielanie obchodných oznamov a výkon ďalších marketingových aktivít. 
    Zo strany prevádzkovateľa dochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle § 28 Zákona. S takým spracovaním ste poskytol/la svoj výslovný súhlas.


    IV. Doba uchovávania osobných údajov

    Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje 
    po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 15 rokov od ukončení zmluvného vzťahu). 
    po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 3 rokov, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu.
    Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže. 


    V. Príjemcovia osobných údajov (subdodávatelia prevádzkovateľa)

    Príjemcovia osobných údajov sú osoby 
    Podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy, 
    zaisťujúce služby prevádzkovania e-shopu a ďalšie služby v súvislosti s prevádzkovaním e-shopu,
    zaisťujúce marketingové služby,
    za účelom zaúčtovania daňových dokladov v súlade so zmluvou a so všeobecne záväznými právnymi predpismi v rozsahu:
    - meno a priezvisko, titul,
    - poštová adresa,
    - fakturačná adresa,
    - mailová adresa,
    - telefonický kontakt,
    - údaje o bankovom spojení,
    - údaje o predmete plnenia Správca.
    Prevádzkovateľ nemá v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU) alebo medzinárodnej organizácii.


    VI. Vaše práva

    Za podmienok stanovených v Zákone máte 
    právo na prístup ku svojím osobným údajom podľa § 21 Zákona, 
    právo na opravu osobných údajov podľa § 22 Zákona, poprípade obmedzenie spracovania podľa § 24 Zákona, 
    právo na výmaz osobných údajov podľa § 23 Zákona, 
    právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona, 
    právo na prenositeľnosť údajov podľa § 26 Zákona, 
    právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa uvedený v čl. III týchto podmienok. 
    Ďalej máte právo podať sťažnosť u Úradu pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov.


    VII. Podmienky zabezpečení osobných údajov

    Prevádzkovateľ prehlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov.
    Prevádzkovateľ prijal technické opatrení k zabezpečeniu dátových úložísk (uprihlasovacie meno, heslo, antivírusový program a firewall) a úložísk osobných údajov v listinnej podobe (uzamknutá miestnosť).
    Prevádzkovateľ prehlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.


    VIII. Záverečné ustanovenia

    Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.
    S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený/oboznámená s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.
    Prevádzkovateľ je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste prevádzkovateľovi poskytol/la.


    Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňa 25. 5. 2018.